Певицата Мариана Попова даде интересна гледна точка за политическата ситуация у

...
Певицата Мариана Попова даде интересна гледна точка за политическата ситуация у
Коментари Харесай

Мариана Попова разби с политически анализ, няма да повярвате на кой депутат симпатизира: Това е единственият човек, който говори адекватно!

Певицата Мариана Попова даде забавна позиция за политическата ситуация у нас.

Половинката на Веселин Плачков се изрече много остро за политическата конюнктура в страната и за самите политици, само че въпреки всичко има някой, който я е впечатлил повече и тя не скри благосклонностите си към него и какъв брой доста обича да го слуша. 

" Винаги виждам по-така артистично на нещата, не мога да направя толкоз съответна разбивка политическа, само че аз считам, че акцията за есента стартира доста интензивно. Започна от двете водещи сили, те към този момент са в предизборна акция, цялата тази гласност, цялата тази лудница към тях, ние ще предложим чистопартиен кабинет, следва ГЕРБ, следва всичко, което изговорихме. Няма ли някой да каже: Добре, де, дайте в името на на народа, да създадем нещо. Не, Левски го няма от дълго време “, разяснява Мариана Попова в " Пресечна точка “ по Нова Тв, представена от " Блиц ".

" За страдание, разполагаме с едни надълбоко егоцентрични политици, които се грижат повече за личностите си, за персоналния си триумф в политиката доста повече, в сравнение с за това страната да е добре, да се одобри един бюджет, поради който към този момент страдаме всички ние и изобщо да се върви в някаква вярна посока. За мен даже е обидно да ги виждам, тъй като цялата картинка ми е ясна и отново за следващ път ще кажа, че за мен тази партийна система се изчерпа, виждаме и в политиката към този момент ясно откровени персони. Трябва да се измисли нещо, тъй като и идващите избори няма да доведат до кой знае какви големи резултати “, добави Попова.

" Объркващо е за мен, само че аз в последно време виждам, интересувам се, чета. Веселин Плачков ме побърква с тази политика, в полза на истината той доста е политически по този начин деен и си давам сметка, че единственият човек, който приказва, приказва споделям съответно от трибуната, това е Костадин Костадинов.

Това е единствения човек, който приказва съответно от трибуната за България, за правилата, за това къде се намираме, какво става. Ние би трябвало сами да се погрижим за страната си, само че от две години и половина се намираме в тежка политическа рецесия и нямам един политик. Държавата се движи на самотек “, добави Мариана Попова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР